Menu

TwinTech BV

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

TwinTech BV bouwt sinds 2013 de TwinTrailer. De TwinTrailer is bijzonder handige aanhangwagen voor aannemers en hoveniers omwille van de snelheid, het comfort en de veiligheid bij gebruik.
Het is een gepatenteerde aanhangwagen welke uniek is in heel Europa en via meer dan 80 dealers ook over heel Europa verdeeld wordt vanuit de productie in Deinze. We ontvangen hier regelmatig studenten die we de wereld van aanhangers en techniek laten ontdekken.
Meer info op www.twintrailer.eu

Wist je dat ...?

Met in totaal 13 werknemers bouwen we wekelijks meer dan 10 TwinTrailers met de meeste zorg voor kwaliteit. De TwinTrailer is veruit de duurste aanhangwagen in deze klasse maar wij geven 10 jaar garantie op het chassis waardoor het ook de meest duurzame aanhanger op de markt is. De TwinTrailer staat vol van de innovaties tot in elk detail.

Wat kan je ontdekken?

Ontdek de wereld van techniek.
Het productieproces van honderden onderdeeltjes tot een rijdend aanhanger.

Wij hebben experimenteer tafels waar je elektrische schakelingen kan maken waardoor lichten en hydraulische cilinders echt werken !

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

We willen jonge mensen laten ervaren waarom techniek zo belangrijk is. Hen een fysieke wereld laten ontdekken naast de digitale wereld waar ze dagdagelijks in ondergedompeld zitten.

Onze ligging

Adres

Industrielaan 2,
9800 Deinze

Bereikbaarheid