Menu

Tomato Masters bv

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

Bij Tomato Masters streven we ernaar om de teler te zijn waar consumenten, retailers en partners met vertrouwen op kunnen rekenen. We geloven in de kracht van samenwerking en open communicatie om samen de beste groenten te telen en leveren.

Wist je dat ...?

Je kan onze trostomaten terugvinden onder het KKC-label in bijna alle Carrefourwinkels in België.

Naast groenten produceren wij elektriciteit voor wel 15 000 gezinnen.

Onze serres zijn wel 42 voetbalvelden groot!

“We zijn niet verslaafd aan tomaten, we zijn gewoon in een toegewijde relatie.”

Tomato Masters bv

Wat kan je ontdekken?

Bij de teelt van groenten onder glas komt heel veel kijken. Bij ons vindt iedereen wel iets interessants. Er is heel veel variatie in ons bedrijf. In de serres werk je altijd "buiten", maar heb je geen last van de regen! Onze medewerkers verdienen ook de juiste aandacht door onze HR-medewerkers. Teamleiders zorgen samen met hun groep arbeiders voor de optimale groeiomstandigheden voor de planten.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Wij willen jonge mensen leren ervaren hoe hun groenten geteeld worden. Wat komt er allemaal bij kijken? Dat gaat van hommels, die voor de bestuiving zorgen, tot warmte en elektriciteit produceren voor de omgeving.

Onze ligging

Adres

Stokstormestraat 14a,
9800 Deinze

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar met de fiets. Neem de N494 van Deinze naar Kruishoutem en volg de wijzers naar ons bedrijf. Lijnbus 83 naar Oudenaarde stopt aan de halte "Truweelweg". Vanaf daar kan je te voet naar onze serres wandelen.