Menu

Petersime nv

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

Petersime ontwikkelt en produceert hoogwaardige broedmachines en technologieën om ze wereldwijd te leveren. Dit in onze missie om klanten te helpen hun bedrijfsdoelen te bereiken en hen een geïntegreerde ervaring te bieden, van het initiële projectontwerp tot de uitgebreide dienst na verkoop, bundelen de mensen op ons hoofdkantoor hun krachten met een netwerk van ervaren experts en ingenieurs over de hele wereld.

Wist je dat ...?

Wist je dat...

Er meer dan 350 mensen met meer dan 40 nationaliteiten werken bij Petersime?
Wij met Petersime in meer dan 150 landen actief zijn?
Er wereldwijd meer dan 500 miljoen kuikens per week geboren worden in onze Petersime-machines?

“Maximaliseer jouw potentieel bij Petersime!”

Petersime nv

Wat kan je ontdekken?

Jullie bezoek aan Petersime zal enerzijds een rondleiding binnen onze productie- en logistieke hallen omvatten, en anderzijds een blik op het afgewerkte product, de broedkast, in onze showroom.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

We willen studenten graag via deze Jobdreamday de kans geven Petersime te leren kennen: een productiebedrijf met alle afdelingen geïntegreerd en - bijgevolg - een veelheid aan functies, vakantiejobs & stageplaatsen die voor verschillende profielen interessant kunnen zijn.

Onze ligging

Adres

Centrumstraat 125,
9870 Olsene

Bereikbaarheid

Petersime is bereikbaar met de wagen of met de bus. Meer informatie over hoe ons met de bus te bereiken, vind je op https://www.delijn.be/nl/.