Menu

Over het bedrijf

Wij maken de grootse bouwperspectieven van onze klanten waar met maximaal beglaasd stalen schrijnwerk.
We focussen ons op complexe staalprojecten die grote expertise, uitstekend inzicht en nichevakmanschap vragen. Een optimale beleving zoals deze door onze klant-architecten bedacht en getekend is.

Wist je dat ...?

- Lootens de grootste in één stuk beglaasde pivoterende stalen deur produceerde & plaatste, 6m hoog x 3m breed en wel 2 ton per vleugel. Te bedienen met een pink.
- We dit jaar van start gaan met wat één van de meest iconische bouwprojecten ooit in Brussel zal zijn? Dit zal ook voor ons het project ooit zijn en heet "Kanal". We maken hiervoor 5000 vierkante meter dakramen en 2500 vierkante meter aan stalen ramen en één groot verticaal schuifraam van 6 meter op 3 meter.
- we het mooie witte gebouw zullen verlaten aan de Vaart om naar een nóg mooier gebouw te trekken in de Prijkels in 2026 ? We blijven groeien en blijven trouw aan de buurt :-)
- we naast ons hoofdkantoor in Deinze ook vestigingen hebben in Kortrijk, Turnhout en jawel...zelfs Nederland! Allemaal samen zijn we met 120 experts! Te denken dat we ooit gestart zijn in een loods achter het ouderlijke huis in Leerne :-)

“Wie ophoudt beter te worden houdt op goed te zijn”

Lootens

Wat kan je ontdekken?

Een blik achter de schermen van een echt "atelier" waar de slimste technici werken aan het meest complexe stalen schrijnwerk - uniek in de markt !

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

We willen absoluut deelnemen zodat onze Deinse jongeren met eigen ogen kunnen zien welke leuke werkgevers de buurt heeft. Je hoeft echt niet richting een grote stad om in innovatieve en moderne bedrijven te werken.

Het geeft ook inzicht aan ons schoolgaande jeugd over hoeveel beroepen er bestaand waarvan je misschien niet eens afweet van hun bestaan !

Onze ligging

Adres

Vaart Linkeroever 52,
9800 Deinze

Bereikbaarheid

We zijn vlot bereikbaar met auto en fiets en dit vanuit Deinze en Nevele! De eerstvolgende bushalte is 500 meter verderop!