Menu

Liebaert Textiles

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

Wij bestaan als familiebedrijf al 137 jaar; recent nam de vijfde (!) generatie Liebaert de fakkel over als CEO van het bedrijf. Onze hoogwaardige producten worden wereldwijd gebruikt in zowel sports- als swimwear, bij lingeriecollecties en in lichte bovenkleding.
Tevens kunnen zij ook worden aangewend in allerhande industriële projecten zoals de medische sector of de automobielindustrie.
Het doel is verder te diversifiëren en onze kledingmerken RectoVerso & RVelite op de wererldkaart te plaatsen

Wist je dat ...?

Jaarlijks produceren wij in onze twee fabrieken meer dan 2 miljoen m² elastische stoffen en ongeveer 25 miljoen lopende meter elastische band. Als u dit omrekent naar het aantal bikini's welke hiermee kunnen gemaakt worden dan kan je elke vrouw in Parijs voorzien van een setje.

“Iedereen binnen onze afzetmarkten kent Liebaert omwille van zijn hoogwaardige design, techniciteit, kwaliteit en wijze van duurzame bedrijfsvoering. Vandaar dat we wereldwijd geapprecieerd worden en erkenning krijgen als een betrouwbare solide partner.”

Liebaert Textiles

Wat kan je ontdekken?

Studenten zullen instappen in een productieomgeving die niet alleen bestaat uit 2 volledig verticaal geïntegreerde productie-units binnen hetzelfde gebouw, maar daarenboven beschikt over sommige of soms zelfs de enige exemplaren van de meest fijne machinetypes binnen de productie van textiel. De oubollige gedachte die spijtig genoeg bij textiel komt kijken zal meteen verdwenen zijn bij het zien van dit state-of-the-art bedrijf.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Firma Liebaert is altijd heel open en transparant geweest tegenover scholen en opleidingsinstanties, zowel als tegenover klanten en leveranciers. We dragen hierbij mee aan het versterken van de algemene kennis binnen onze sector en zelfs daarbuiten. Dit kan studenten dus alleen maar helpen om een beter zicht te krijgen in wat er allemaal bestaat op gebied van arbeidskansen en jobs, en zo de juiste studie- en jobkeuzes te maken.

Onze ligging

Adres

Industrielaan 1,
9800 Deinze

Bereikbaarheid

Liebaert Textiles is gelegen in de Industrielaan 1 te Deinze; een zijstraat van de kortrijksesteenweg. Met het station van Deinze op 3 kilometer, en regelmatige stops van bussen aan de bushalte op zo'n kilometer afstand van het bedrijf.