Menu

Over het bedrijf

Onze afdeling Metaalconstructies is de pijler uit de ICOMET GROUP welke instaat voor het ontwerpen, produceren en installeren van metaalconstructies via eigen tekenaars, een halfautomaat lasatelier en installatieploegen.
De afdeling Stalen Deuren staat in voor alle producten, ontwerpen en plaatsing van stalen deuren uit ons gamma. Denk inbraakwerende deuren, geluidwerende deuren, brandwerende deuren, kogelwerende deuren of deuren en poorten voor intensief gebruik en high security doeleinden.

Wist je dat ...?

Iedereen is een persoon bij ons, geen nummer. Zo komen jaarlijks samen met iedereen binnen ICOMET GROUP om samen te overleggen en ons samen te amuseren.

“Hard werken en hard lachen. ”

ICOMET

Wat kan je ontdekken?

Na een uitleg van ons bedrijf en onze waarden kunnen jullie een werkend halfautomaat lasatelier zien. We gaan jullie handson tonen wat we hier doen.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

We geloven sterk in een maatschappelijke rol van onze organisatie. We willen ons lokaal verankeren en hopen op die manier niet alleen naambekendheid te hebben maar ook jullie te helpen om de mogelijke functies beter te begrijpen zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken in jullie loopbaan.

Onze ligging

Adres

Filliersdreef 20,
9800 Deinze

Bereikbaarheid

We zijn helaas niet eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Voor wie met de trein komt, raden we aan een gratis fiets (blue bike) te nemen om tot bij ons te geraken.