Menu

Electro Verbeke NV

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in elektrotechnische totaalprojecten: van middenspanning, laagspanning, zwakstroom tot laadpalen en relighting. Onze klanten situeren zich in de tertiaire sector, office en industrie in Oost- en West-Vlaanderen. Ook de grotere residentiële projecten in die regio’s pakken we aan.
Wij zijn een familiebedrijf uit Deinze en maken deel uit van Fronnt, een groep van ondernemingen die actief zijn binnen elektriciteit, klimatisatie en HVAC & s

Wist je dat ...?

• Wij houden van een leuke teambuilding
• Wij gaan graag allemaal samen op restaurant gaan om het begin van het bouwverlof te vieren
• Onze collega’s zijn sportief en houden van fietsen en wandelen
• Op vrijdagnamiddag ben je vrij en kan je het weekend al inzetten

“Watt een team! Together we power the future!”

Electro Verbeke NV

Wat kan je ontdekken?

Wat een unieke kans! Jullie bezoeken een werf waar wij actief zijn. Tijdens dit werfbezoek leer je drie topbedrijven kennen: Ekopak, Algemene Bouw Maes en Electro Verbeke.
Algemene Bouw Maes realiseert dit prachtig nieuw kantoorgebouw en fabrieksatelier voor Ekopak . Dit gebouw zal de verdere groei van EKOPAK ondersteunen en tevens de visie naar duurzaamheid illustreren. Electro Verbeke staat in voor alle elektrotechnieken in onderaanneming voor Algemene Bouw Maes. Jullie krijgen de kans om de werf te bezoeken met al zijn facetten en tegelijk kennis te maken met de activiteiten van Ekopak.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Werken in je eigen regio loont zeker de moeite. Bij Electro Verbeke kom je terecht in een klein bedrijf waar je geen nummer bent. Echte kameraadschap en werken aan mooie projecten om trots op te zijn.
Wij geloven sterk in een mix van medewerkers waarbij jongeren die aan het begin van hun loopbaan staan begeleid worden door collega’s met ervaring. Beiden kunnen heel veel leren van elkaar.
Samenwerking staat centraal! Op deze werf tonen we hoe mensen en bedrijven moeten samenwerken om tot een mooi resultaat te komen.

Onze ligging

Adres

Souverainestraat 13,
9800 Deinze

Bereikbaarheid

De werf is gelegen in de Bedrijvenzone De Prijkels - Souverainestraat 13 9800 Deinze en is het best bereikbaar met de auto of fiets. VERGETEN JULLIE HELM EN VEILIGHEIDSSCHOENEN NIET?