Menu

Over het bedrijf

Ekopak levert oplossingen voor decentrale watervoorziening en afvalwaterzuivering, waardoor industriële klanten duurzaam, betrouwbaar en kostenefficiënt waterverbruik kunnen realiseren. Onze technologie maakt het mogelijk om afvalwater te zuiveren en een circulair watergebruik te starten. Met vestigingen in Tielt en Brugge, bedienen we markten in o.a. België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk.

Wist je dat ...?

Wist je dat...

- Ekopak sinds 2021 actief is op beurs (Euronext Brussel)?
- 25% van de wereldpopulatie kampt met waterschaarste?
- We trotse shirt sponsor zijn van de Quick-Step Soudal wielerploeg?
- De industrie is een enorme waterverbruiker, wij willen bedrijven afkoppelen van het drinkwaternet.
- We momenteel gevestigd zijn in Tielt, maar binnenkort verhuizen naar Deinze?

““We erven de planeet niet van onze ouders, we lenen ze van onze kinderen. Daarom willen we van de wereld een betere plaats maken voor toekomstige generaties.” - Pieter Loose, CEO Ekopak”

Ekopak NV

Wat kan je ontdekken?

Wat een unieke kans! Tijdens dit werfbezoek leer je drie topbedrijven kennen: Ekopak, Algemene Bouw Maes en Electro Verbeke.

Algemene Bouw Maes realiseert ons prachtig nieuw kantoorgebouw en fabrieksatelier. Dit gebouw zal de verdere groei van Ekopak ondersteunen en tevens de visie naar duurzaamheid illustreren.

Electro Verbeke staat in voor alle elektrotechnieken in onderaanneming voor Algemene Bouw Maes. Jullie krijgen de kans om de werf te bezoeken met al zijn facetten en tegelijk kennis te maken met de activiteiten van Ekopak.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Water is een enorme kostbare bron, die alsmaar schaarser wordt.
We willen graag toekomstige generaties warm maken voor een job in een duurzaam bedrijf, waarbij de focus ligt op waterrecyclage.

Onze ligging

Adres

Souverainestraat 13,
9800 Deinze

Bereikbaarheid

De werf is gelegen in de Bedrijvenzone De Prijkels - Souverainestraat 13, 9800 Deinze en is het best bereikbaar met de auto of fiets.