Menu

Over het bedrijf

Demival is een productiebedrijf gespecialiseerd in het verpakken en ompakken van voeding (BRC, IFS), zoals chocolade. Daarnaast beschikt Demival over 3 sterke technische afdelingen (ISO 9001), metaal, kabelconfectie en bestukken van printplaten. Hierdoor heeft Demival de unieke mogelijkheid om totaaloplossingen aan te bieden.

Wist je dat ...?

Demival doet jaarlijks mee aan de teamtrophy en tweemaandelijks organiseren wij een after work.

“Voor mensen door mensen ”

Demival

Wat kan je ontdekken?

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in hoe technologie en sociale inclusie samenkomen in een moderne bedrijfsomgeving, kan Demival een interessante plek zijn om te ontdekken. Demival biedt mogelijkheden aan mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de productie en technologische innovatie.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Demival draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en heeft een ISO14001 certificaat. Ze investeren in milieuvriendelijke oplossingen zoals zonnepanelen en elektrisch aangedreven tuingereedschap.
Sociale en culturele initiatieven: Demival viert diversiteit en organiseert evenementen zoals een internationaal dessertbuffet en activiteiten rond de 'Werelddag van de culturele diversiteit’.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u kunt ontdekken bij Demival, een organisatie die technische innovatie combineert met sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Onze ligging

Adres

machelenstraat 169 9800,
9800 Deinze

Bereikbaarheid

Demival ligt op twintig minuten wandelafstand van het station, dagelijks is er een pendelbus