Menu

Creaplan nv

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

Bij Creaplan doen we merken spreken. Een creatieve aanpak met oog voor design waar de waarden van de klant ten volle tot uiting komen. Deze aanpak, in combinatie met een verfijnde afwerking en materialen van de hoogste kwaliteit, creëert de perfecte setting om succesvol te zijn.

Wist je dat ...?

wij ook heel hard inzetten op ontspanning? Zo hebben we niet enkel jaarlijks een teambuilding en het personeelsfeest, maar ook nog veel andere (sport)events. Denk maar aan de 10 miles, de minivoetbalcup, after works en samen naar de voetbal gaan! Ook komt er elke twee weken een personal trainer een sportsessie geven aan alle medewerkers

“Samen maken we de grootste projecten waar, van de eerste schets tot het laatste likje verf!”

Creaplan nv

Wat kan je ontdekken?

Ontdek de wonderlijke wereld van standenbouw! Na een uitleg over wat we nu precies doen, nemen we je mee op een rondleiding door het bedrijf. We beginnen bij de bureaus, gaan zo verder door het magazijn, naar de lakkerij, om uiteindelijk te eindigen bij de schrijnwerkerij. Daar zullen we jullie tonen hoe we van een houtplaat de mooiste dingen kunnen maken!

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Jongeren zijn de toekomst! Daarom willen wij de studenten uit de buurt ook warm maken om eens een kijkje te komen nemen bij Creaplan om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is!

Onze ligging

Adres

Karreweg 17,
9810 Nazareth

Bereikbaarheid

Creaplan is bereikbaar via auto of de fiets.