Menu

Algemene Bouw Maes nv

Terug naar overzicht

Over het bedrijf

ABM maakt deel uit van Groep Van Roey en bouwt knappe en uitdagende gebouwen zoals kantoren, studentenhuizen, scholen, labo's enz.. . Gent is hierbij de perfecte uitvalsbasis voor projecten in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Brussel. Het grootste deel van onze mensen werkt verspreid over de verschillende werven : projectleiders, werfleiders, ploegbazen, ruwbouwarbeiders en kraanmannen. de collega's die instaan voor administratie, voorbereiding en calculatie werken in Gent.

Wist je dat ...?

Bij ABM zorgen we écht voor elkaar : voor onze eigen mensen, voor onze klanten, voor onze partners én ook voor onze planeet!

“"Bouwen met mensen" ”

Algemene Bouw Maes nv

Wat kan je ontdekken?

Wat een unieke kans! Tijdens dit werfbezoek leer je drie topbedrijven kennen: Ekopak, Algemene Bouw Maes en Electro Verbeke.
Algemene Bouw Maes realiseert dit prachtig nieuw kantoorgebouw en fabrieksatelier voor Ekopak . Dit gebouw zal de verdere groei van EKOPAK ondersteunen en tevens de visie naar duurzaamheid illustreren. Electro Verbeke staat in voor alle elektrotechnieken in onderaanneming voor Algemene Bouw Maes. Jullie krijgen de kans om de werf te bezoeken met al zijn facetten en tegelijk kennis te maken met de activiteiten van Ekopak.

Meer weten? Bezoek onze website!

Waarom wij deelnemen?

Graag willen wij jou écht tonen wat bouwen is, en, hoe mensen en bedrijven moeten SAMENWERKEN om tot een mooi resultaat te komen!

Onze ligging

Adres

Souverainestraat 13,
9800 Deinze

Bereikbaarheid

De werf is gelegen in de Bedrijvenzone De Prijkels - Souverainestraat 13 9800 Deinze en is het best bereikbaar met de auto of fiets.Op dit adres bezoek je dus 3 bedrijven : Algemene Bouw Maes, Electro Verbeke én Ekopak. Opgelet : voor dit bezoek zi